Orhan Bozkurt 12 en half jaar bij Van den Born

Orhan Bozkurt 12,5 jaar in dienst bij Van den Born

Op 15 april 2021 werkt Orhan Bozkurt precies 12,5 jaar bij Van den Born. Orhan is chauffeur bij Van den Born en is daarmee verantwoordelijk voor veel transporten voor onder andere de RDW Keuringen.

Verrassing

Orhan werd vanochtend verrast met een versierde auto en aanhanger. De cabine lag vol met ballonnen en ook binnen in het pand waren versieringen aangebracht ter ere van het jubileum. Rond de lunch werd door Mark van den Born een oorkonde uitgereikt met daarbij een mooie bos bloemen en een leuke attentie.

Werkzaamheden

Al 12,5 jaar komt Orhan fluitend naar werk en begint zijn werkdag met een bakje koffie voorzien van een klein scheutje kokend water. Orhan is chauffeur en rijdt duizenden kilometers per jaar. Zo brengt en haalt hij frames van en naar de verzinkerij, rijdt hij naar de RDW voor de keuringen en zorgt hij dat transporten tussen de vestigingen van BusinBedrijf en Van den Born worden uitgevoerd.

Orhan

Start

Orhan begon 12,5 jaar geleden bij Van den Born nadat de vorige chauffeur helaas ziek werd. Er werd gezocht naar een nieuwe chauffeur die moest beschikken over een BE rijbewijs. Destijds werkte de vrouw van Orhan bij Van den Born die hem aandroeg als vervangende chauffeur. Sindsdien werkt hij hier met veel plezier.

Herinnering

We hebben Orhan gevraagd naar wat hem het meest is bijgebleven van de afgelopen 12,5 jaar bij Van den Born. Vooral de dag waarop hij ruim 1.000 kilometer aflegde bleef hem het meest bij. Op deze dag ging hij in alle vroegte richting Groningen om daar een auto van een klant op te halen ten behoeve van een reparatie. Diezelfde auto werd aan het einde van de werkdag ook door Orhan teruggebracht waardoor hij pas om 10uur in de avond weer thuis was. Ook de dagelijkse ritten naar Amsterdam om auto's van Rijkswaterstaat af te leveren zijn Orhan nog altijd bij gebleven.

Orhan verzorgt vakantieborrel Van den Born

Vakantieborrel

Naast zijn werkzaamheden als chauffeur, verzorgt Orhan ook de jaarlijkse vakantieborrel bij Van den Born. Bij de start van de bouwvak vakantie bereidt Orhan een heerlijke maaltijd voor al het personeel voor.

Toekomst

Wij feliciteren Orhan met zijn jubileum en hopen nog vele jaren met deze kilometervreter samen te mogen werken.

Bekijk het laatste nieuws: