Fuso e-canter ergo kippende laadbak

Eerste elektrische FUSO e-Canter opgebouwd

Deze week heeft Van den Born voor het eerst een FUSO E-Canter opgeleverd. Deze volledig elektrische lichte vrachtwagen is voorzien van een kippende laadbak met neerklapbare opzetborden en een aluminium tranenplaat opbergkast.

Volledig elektrisch

De FUSO e-Canter is een volledig elektrische lichte vrachtwagen en is hiermee uniek in zijn klasse. De vrachtwagen leent zich uitermate voor het gebruik in steden waar steeds meer brandstof aangedreven voertuigen geweerd worden. De FUSO eCanter is 100% elektrisch en heeft 0% uitstoot. Door zijn elektrische aandrijving veroorzaakt het rijden ook geen geluidsoverlast.

Fuso e-canter elektrische vrachtwagen

Opbouw

Van den Born heeft de FUSO eCanter voorzien van een kippende laadbak en een aluminium tranenplaat opbergkast. De opbergkast is voorzien van twee rolluik deuren die volledig afgesloten kunnen worden. De kippende laadbak is voorzien van neerklapbare opzetborden. De laadbak wordt afgesloten met een stug geweven afdeknet.

Groenvoorziening

De opbouw is dé configuratie voor de groenverziening. Van den Born heeft de opbouw mogen verzorgen in opdracht van Groen-aannemingsbedrijf Punt B.V. die een bestek in de gemeente Rotterdam volledig emissieloos gaat uitvoeren. Wij wensen hen veel veilig en schone kilometers toe!

Fuso e-canter ergo kippende laadbak

Bekijk het laatste nieuws: