Bedrijfspand Van den Born carrosserie Waalwijk voorjaar 2021

Over
Van den Born

Onze ambitie is groot: de beste en meest veelzijdige ombouwer van bestelwagens in Nederland zijn! Reflectie en bewuste keuzes liggen aan de basis van onze stabiele en solide groei. No nonsens, transparant en betrouwbaar.

Inleven in onze klanten

Door goed te kijken naar het gebruik van bedrijfsvoertuigen en ons in te leven in onze klanten, zijn onze producten verder ontwikkeld en geoptimaliseerd. Zo bieden wij inmiddels voor diverse branches de beste bedrijfswagenoplossingen. Van den Born biedt veelzijdige oplossingen, niet alleen op het gebied van bestelauto inrichting, maar ook het echte carrosseriewerk zoals chassis-cabines opbouwen, open laadbakken, kippers, glasrasteel opbouwen, kranen en nog veel meer!

Meest gecertificeerde ombouwbedrijf van Nederland

Van den Born is het meest gecertificeerde ombouwbedrijf van Nederland. Bijna alle autofabrikanten hebben audits gedaan bij ons waarvoor wij meerdere certificaten in ontvangst hebben mogen nemen. Het groot aantal certificaten toont aan dat Van den Born bedrijfswagens volgens de strenge fabrieksnormen om- en opbouwt. Van den Born is ook een belangrijke partner voor de autofabrikanten, waarmee wij samen de beste totaal oplossing realiseren.

Familiebedrijf sinds 1840

Van den Born bestaat al sinds 1840 en is nog steeds in de familie. Het bedrijf heeft een rijke historie en er heerst nog steeds een cultuur van een familiebedrijf. We werken continu aan een prettige werksfeer voor onze circa 50 medewerkers, zodat ook zij kunnen groeien en iedere dag met plezier naar hun werk gaan (of thuiswerken in 2020).

Positieve medewerkers realiseren de beste oplossingen en gaan een net een stapje verder voor onze klanten. Uiteindelijk moet de klant blij zijn met onze klantgerichte oplossingen die het werk vereenvoudigen en veraangenamen.

Leer ons kennen

Groepsfoto Van den Born

Webshop

Door de jarenlange ervaring in de bedrijfswagen oplossingen, weet Van den Born als geen ander wat de wens van de klant is. Daarom hebben wij in 2012 de webshop BusinBedrijf.nl opgericht. Deze webshop is in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste Europese webshops voor bestelauto benodigdheden. In 2023 nam de Nederlandse webshop de naam van de internationale webshops aan en is verder gegaan als Vehikit.nl. De webshop is in 4 landen actief en heeft een nog een grote groei ambitie!