Johan Gommers na 52 jaar met pensioen

Van den Born neemt na 52 jaar afscheid van Johan Gommers

Na 52 jaar neemt Van den Born vandaag met een lach en een traan afscheid van Johan Gommers die van zijn welverdiende pensioen mag gaan genieten. Johan begon zijn loopbaan bij Van den Born op 14-jarige leeftijd. Het bedrijf was toen nog gevestigd tegenover zijn ouderlijk huis in Waspik.

Limousine

Geheel in stijl werd Johan vanochtend thuis opgehaald met een limousine. In Waalwijk werd hij in de vroege ochtend opgewacht door al zijn collega's. Gedurende de dag werd Johan op verschillende momenten verrast met onder andere taart, muziek, een borrel en vele cadeaus waaronder een fotoboek met daarin veel mooie momenten van de lange loopbaan van Johan.

Johan Gommers na 52 jaar met pensioen

Vrije tijd

Wat ga je doen met al die vrije tijd, is natuurlijk een vraag die aan Johan is gesteld. "Veel tijd doorbrengen met de kleinkinderen", is zijn trotse antwoord. Johan gaat één dag in de week oppassen en is daarnaast ook van plan veel te fietstochten te maken. Wanneer de Corona-maatregelen het weer toe laten willen Johan en zijn vrouw Marianne ook nog mooie verre reizen maken.

Johan Gommers na 52 jaar met pensioen

Lassen

Johan ziet zijn werk in de constructie na 52 jaar nog altijd als een hobby. "Als je het ergens naar je zin hebt, waarom moet je dan ergens anders gaan werken?", zegt Johan op zijn laatste werkdag terwijl hij ondertussen nog een scharnieroog aan een laadbak vast last.

Mark van den Born

Mark van den Born, die Johan al kent sinds dat hij zelf 3 jaar oud was, heeft niets dan lof over voor zijn collega. "52 jaar, dat doet niemand je na! Fluitend naar je werk en altijd positief en ontzettend betrokken. Een GOUDEN collega die we zullen missen! Woorden schieten te kort, maar een warm en gemeend, DANK JE WEL! Geniet van je welverdiende pensioen!"

Johan Gommers en Mark van den Born

Bekijk het laatste nieuws: