cyclomedia serie bedrijfswageninrichting

Specials

Van den Born staat altijd open voor inzichten uit verschillende branches. Zo denken wij graag met de klant mee in de beste bedrijfswagenoplossingen. Door de jarenlang ervaring in de carrosseriebouw is geen klus ons te gek.

Wagenpark op maat

Iedere klant heeft zo zijn unieke wensen. Van den Born denkt graag met de klant mee in oplossingen op het gebied van in- en opbouw van bedrijfswagens. Wij houden van uitdagingen en hebben nog nooit 'nee' hoeven verkopen.

Bedrijfswageninrichting

Onze creatieve mensen slagen er telkens weer in de beste bedrijfswagenoplossingen te realiseren. Onze ervaring varieert van parkeergeldvoertuigen tot laboratoriumauto’s met verwarmde en gekoelde ruimten en van volledig ingerichte muskusrattenbestrijdingsvoertuigen tot speciale milieuvoertuigen en open laadbakken met autolaadkraan. Zo zien wij bedrijfswageninrichting als een zeer breed begrip.

Productontwikkeling

Onze in-house ingenieurs ontwerpen de meest efficiënte inbouw uit zodat de laadruimte van uw bedrijfswagen optimaal wordt benut. Uiteraard wordt hierbij altijd rekening gehouden met de richtlijnen van het RDW, opbouwrichtlijnen van de fabrikanten en de ergonomie.

Maatwerk oplossingen

Here maps bedrijfswageninrichting
DNWG infra bedrijfswageninrichting
cyclomedia serie bedrijfswageninrichting
Here maps bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichting maatwerk
Brandweer Nederland bedrijfswageninrichting
Hulphond Nederland bedrijfswageninrichting
Bedrijfswageninrichting Dynniq
Rogier Rensink accountmanager Van den Born

Aangenaam! Ik ben Rogier. Ik denk graag met u mee voor de beste bedrijfswagenoplossing voor uw wagenpark.