Waterschappen provincies en Rijkswaterstaat

Waterschappen en Provincies

Van den Born bouwt voertuigen volledig op maat om, in de beste klantoplossing. Dit doen wij voor een een diversiteit aan doelgroepen, zoals waterschappen, provincies en Rijkswaterstaat.

Turn-key

De voertuigen worden volledig turn-key omgebouwd. Vaak wordt het voertuig daarom direct door ons aan de berijder in Waalwijk afgeleverd.

Wij voorzien voertuigen o.a. van producten als opbergkisten, elektronische apparatuur, TACTIC verkeersinformatiesysteem, optische signalering, belettering, track & trace en laadbakbekleding.

Maatwerk

Elke organisatie heeft zijn eigen werkzaamheden. Het wagenpark speelt hierbij een belangrijke rol evenals de inrichting van de bedrijfswagens. De voertuigen zijn een mobiele werkplek en dienen dan ook efficiënt en overzichtelijk te worden ingericht. Van den Born heeft jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfswageninrichting en kijkt graag met u mee naar maatwerk oplossingen.

Waterschappen
& ­Hoogheem­raadschappen

Nederland telt 21 Waterschappen waarvan er 6 de naam hoogheemraadschap dragen. Deze waterschappen zijn verwantwoordelijk voor de waterhuishouding in Nederland. Ieder waterschap heeft zijn eigen wagenpark. Van den Born heeft ruime ervaring in het inrichten van voertuigen voor Waterschappen. Bij het inrichten van een bedrijfswagen staat gebruiksgemak voor de berijder altijd voorop.

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat (RWS) is het uitvoerende agentschap van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in Nederland. De hoofdtaak van de organisatie is het beheren van de hoofdwegen, hoofdvaarwegen en hoofdwatersystemen. De voertuigen van Rijkswaterstaat die u langs de weg ziet rijden zijn veelal door Van den Born turn-key omgebouwd. Denk hierbij aan optische signalering, TACTIC LED informatiedisplay, track&trce, belettering en een complete pick-up ombouw.

Provincies

Waar Rijkswaterstaat de hoofdwegen van Nederland beheert, zijn de provincies verantwoordelijk voor de provinciale (water)wegen. Ook zij hebben een goed uitgerust wagenpark om het beheer goed uit te voeren. Van den Born heeft voor verschillende Provincies de bedrijfswagens mogen ombouwen.

Wagenpark provincie Noord-Brabant

Waterschappen, Provincies en Rijkswaterstaat

Waterschappen provincies en Rijkswaterstaat
Waterschappen provincies en Rijkswaterstaat
Nissan Navara Waterschap Brabantse Delta
Waterschappen provincies en Rijkswaterstaat

Oplossingen voor Waterschappen en Provincies

Project

Nieuwe signalering rijkswaterstaat

De voertuigen van Rijkswaterstaat zijn voorzien van nieuwe signalering. Het grote voordeel is dat de TACTIC signalering ook rijdend te gebruiken en de ruimte in de laadbak niet negatief beïnvloed.

Signalering Rijkswaterstaat tactic led informatiedisplay
Rogier Rensink accountmanager Van den Born

Aangenaam! Ik ben Rogier, branche specialist. Kan ik u helpen?