Uw wagenpark is bij ons in goede handen!

Lees alles over de fleet service van Van den Born.

Van den Born zorgt ervoor dat uw wagenpark optimaal presteert.

In samenwerking met een aantal Fleetowners heeft Van den Born een programma ontwikkeld om het optimale uit uw wagenpark te halen.

Door het combineren van jarenlange ervaring, scherpe inkoopcondities, betrouwbare leveranciers en zelf ontwikkelde software kunnen wij garanderen dat u het optimale uit uw wagenpark haalt.

Onze concurrenten gaan voor ontzorgen, wij gaan verder! Naast ontzorgen zorgen wij er ook voor dat de medewerkers in uw organisatie het meest optimale gereedschap hebben om hun werk te doen. Daar draait het toch om!

Fleettool

Een belangrijk onderdeel van onze fleet service is de Fleettool. Een platform waarmee het gehele wagenpark in één oogopslag inzichtelijk is.

De Fleettool voorziet in het gehele proces, van bestelling tot aflevering. De wagenparkbeheerder heeft 24/7 een actueel overzicht van zijn wagenpark, status van inbouw, belettering, track & trace en andere werkzaamheden.

De Fleettool is de verbinding tussen de diverse partijen die onderdeel uitmaken van het gehele proces, en zorgt hiermee voor een snelle en efficiënte doorstroom van voertuigen, waardoor grote series voertuigen snel afgeleverd kunnen worden.

Ontmanteling & hergebruik

Of u nu elementen wilt afvoeren of wilt hergebruiken, het gehele ontmantelingsproces van uw voertuig kan door Van den Born worden geregeld.

Logistiek proces

Zowel met het vakkundig ontmantelen als met het logistieke proces eromheen hebben wij ruime ervaring. Zodra aangegeven wordt dat een bepaalde auto ontmanteld mag gaan worden bewaken wij dit proces. Eventueel transport naar Waalwijk kan door ons verzorgd worden.

TOPdesk

Alle stappen van demontage kunnen in TOPdesk geregistreerd worden, zodat het proces te volgen is. Bovendien zijn ook de gegevens van afgevoerde auto’s in het systeem te vinden.

Inzichtelijke voorraad

De gedemonteerde artikelen zullen worden opgeslagen en geregistreerd worden in de module bestellingen/voorraad van TOPdesk, zodat op ieder moment te zien is wat de voorraad van de verschillende materialen is.

Oplossingen voor uw wagenpark

Van den Born biedt verschillende bedrijfswagenoplossingen voor uw wagenpark.

Rogier Rensink accountmanager Van den Born

Aangenaam! Ik ben Rogier, accountmanager bij Van den Born