Bedrijfswagens service Bussen Van den Born & BusinBedrijf

Service

Bij Van den Born staat een goede service hoog in het vaandel. Daarom bieden wij een goede nazorg met onder andere onderhoud op locatie.

Onderhoud (op locatie)

In het hele land pleegt Van den Born onderhoud. Dit kan preventief onderhoud zijn (aan bijvoorbeeld kippers), maar denk ook aan een jaarlijkse of twee-jaarlijkse controle van het gehele wagenpark.

Hierbij kunnen ook brandblussers en EHBO koffers geactualiseerd worden. Het geheel kan op contractbasis worden gerealiseerd.

Keuringen

RDW keuring

Of het nu gaat om een zwaar voertuig >3.500kg of een licht voertuig, de RDW keuring kunt u aan ons overlaten. Het op-/ombouwen van voertuigen gaat uiteraard altijd volgens de hiervoor gestelde regels. Het keuren van uw nieuwe voertuig kunt u aan Van den Born overlaten.

Kraankeuring

Onze gecertificeerde keurmeesters kunnen een kraankeuring te Waalwijk of bij u op locatie uit voeren. Tijdens de keuring wordt de kraan op alle relevante functionele en veiligheidsaspecten gecontroleerd. Na afloop ontvangt u een PALKEUR keuringsbewijs. U voldoet hiermee aan de ARBO-wetgeving. 

RDW keuringsstation

Service Desk

Onze professionele after-sales afdeling staat u graag te woord voor snel en adequaat ondersteuning bij onderhoud of storing. Alle gegevens van de opgeleverde bedrijfswagens zijn uitvoerig gedocumenteerd en gefotografeerd, waardoor wij op afstand veel hulp kunnen bieden.

Service team Van den Born Carrosserie