Bert Kuijten na 51 jaar met pensioen

Bert Kuijten na 51 jaar met welverdiend Pensioen

24 juli 1972 begon de 15-jarige Bert Kuijten als carrosseriebouwer bij Van den Born in Waspik. Vandaag, 51 jaar later vierden wij zijn pensioen, maar namen wij nog geen afscheid!

Oldtimer

Geheel in stijl werd oldtimer Bert vanochtend opgehaald met een Cadillac Cabrio uit 1973. In Waalwijk lag de rode loper uit en werd hij door zijn collega's opgewacht voor zijn laatste werkdag voor zijn pensioen. Tijdens deze feestelijke dag werkte Bert op een versierde werkplek, aten wij met z'n alle heerlijk gebak en sloten wij de dag af met een uitgebreide borrel.

Ontvangst Bert bij pensioen

Vrije tijd

Wat Bert met zijn extra vrije tijd gaat doen weet hij nog niet. Zijn vrouw Marjo mag nog 5 jaar werken tot haar pensioen en daarom besloot Bert ook nog twee dagen in de week te blijven werken. Hij is in iedergeval niet bang dat hij stil zal zitten en zal zich vermaken met klussen in en om het huis en past elke week op zijn kleinzoon.

Veel geleerd!

Als je aan Bert vraagt wat hem het meest bij is gebleven, dan is dat zijn ex-collega Cees Schellekens. De eerste 25-jaar van de loopbaan van Bert, heeft hij veel van Cees mogen leren. Samen werkte ze aan grote opbouwen op vrachtwagens en de eerste glasrastelen die toen nog van staal en hout gemaakt werden. De laatste jaren hield Bert zich voornamelijk bezig met het maken van veegvuilopbouwen, waarvan hij mede verantwoordelijk is voor het ontwerp ervan.

Plezier maken

Wij vroegen Bert wat hij zijn collega's en toekomstige medewerkers van Van den Born mee zou willen geven. Zijn antwoord hierop was duidelijk: maak vooral plezier op werk! Zorg voor gezelligheid en dat je kunt lachen met elkaar. Dat zorgt ervoor dat je altijd met plezier naar je werk gaat!

Mark van den Born

Mark van den Born kent Bert al bijna zijn hele leven en beschrijft hem als een vakman met gouden handen. "Wat Bert maakt is altijd super! Een collega die we echt zullen missen. Bert is een stabiele factor binnen het bedrijf & is altijd blij als hij lekker door kan bouwen!. Woorden schieten te kort, maar een warm en gemeend, DANK JE WEL! Geniet van je welverdiende pensioen!"

Een feestelijke dag!

Mark van den Born overhandigd cadeau
Warm onthaal Bert
Bert snijdt taart aan
Bert drinkt koffie
borrel in bar nieuwe pand Vehikit
Borrel in bar Vehikit

Bekijk het laatste nieuws: