Cargo Slider BusinBedrijf

BusinBedrijf presenteert innovatieve Cargo Slider

BusinBedrijf heeft onlangs een nieuw product gelanceerd. De innovatieve Cargo Slider is een uitschuifbare vloer speciaal voor de bedrijfswagen. De vloer heeft een laadvermogen van 200 kg en is ontworpen om het in- en uitladen van goederen te vergemakkelijken.

Cargo Slider

De Cargo Slider is een innovatieve oplossing voor het laden en lossen van een bedrijfswagen. De uitschuifbare vloer is gemaakt van een degelijk stalen frame op kogellagers. Het frame is voorzien van een houten vloer met een aluminium omranding. Deze omranding is voorzien van ovale gaten waarmee de lading nog steviger vastgezet kan worden.

Cargo Slider laadvloer businbedrijf

Laden en lossen

De Cargo Slider schuift voor ruim twee derde uit wat ervoor zorgt dat u alles binnen handbereik heeft. Hierdoor wordt het laden en lossen van de bedrijfswagen in een natuurlijke houding uitgevoerd die tevens ergonomisch verantwoord is. De uitschuifbare Cargo Slider heeft een draagvermogen van 200 kg en beschikt over twee vergrendelingsopties, zo komt de vloer niet ongewenst in beweging.

Cargo Slider businbedrijf

Installatie

De Cargo Slider is los verkrijgbaar voor verschillende bestelwagens via BusinBedrijf.nl. Voor de installatie van de Cargo Slider is een vlakke ondervloer in de laadruimte van de bedrijfswagen noodzakelijk. Zo is deze eenvoudig te bevestigen aan een betonplex laadvloer. De gemiddelde installatietijd van de Cargo Slider bedraagt zo'n 90 minuten en is eenvoudig zelf te doen. Wilt u de Cargo Slider liever niet zelf inbouwen, dan kunt u dit uiteraard altijd door de inbouwexperts van Van den Born uit laten voeren. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.

Bekijk het laatste nieuws: