Corona virus update

Corona Update december 2020

Op 14 december 2020 werd door Minister-president Mark Rutte een lockdown aangekondigd vanwege de sterke toename van het Coronavirus (Covid-19). Van den Born blijft gelukkig geopend. Wij volgen de richtlijnen van Rijksoverheid en het RIVM uiteraard strikt op. Welke gevolgen dit heeft leest u in dit bericht.

Bezoek beperken

Probeer het bezoek aan onze vestiging zoveel mogelijk te beperken. Stel uw vragen zoveel mogelijk telefonisch, per e-mail of via ons contactformulier. Ook voor het bestellen van onderdelen vragen wij u om per e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen.

Voertuig halen en brengen

Wanneer u een voertuig komt brengen of halen, kom dan zoveel mogelijk alleen naar binnen en houd gepaste afstand. Draag daarnaast een mondkapje wanneer u het pand betreedt. Bent u niet in staat uw voertuig te brengen of op te halen, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden voor haal- en brengservice.

Levertijden

U zult begrijpen dat ook wij voor de uitdaging staan om alle op te bouwen voertuigen volgens afspraak op te leveren. Indien wij vertraging oplopen in de planning zullen wij u hier tijdig over informeren.

Coronavirus maatregelen

Maatregelen

Binnen Van den Born zijn een aantal maatregelen genomen om eventuele verspreiding van het coronavirus te beperken. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis. Daarnaast zijn er binnen het pand looproutes aangebracht en wordt er 1,5 meter afstand gehouden. Op diverse plekken zijn hygëne doekjes aanwezig en wordt er extra schoongemaakt. Bij de ingang is een desinfectiezuil aanwezig die bij binnenkomst gebruikt dient te worden.

Vragen?

Heeft u na het lezen van dit bericht nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Het laatste nieuws: