AA Glas euroborn glasrasteel

Drie nieuwe MAN TGE’s voorzien van EUROBORN glasrasteel voor AA Glas

Deze week hebben wij drie MAN TGE's mogen ombouwen. De bedrijfswagens zijn voorzien van een ALU-Top imperiaal, EUROBORN glasrasteel, EUROBORN uitschuifbaar binnenrasteel en een VanSolutions inrichting.

Oranje

Het parkeerterrein aan de Zijlweg 14 in Waalwijk kleurde deze week oranje door de drie opvallende bedrijfswagens van AA Glas uit Lijnden. Deze drie MAN TGE's werden door Van den Born voorzien van zowel een EUROBORN glasrasteel aan de buitenzijde, als een EUROBORN uitschuifbaar glasrasteel aan de binnenzijde. Daarnaast is in de laadruimte een VanSolutions kast gemonteerd.

EUROBORN glasrasteel

Het EUROBORN glasrasteel wordt door Van den Born zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van bedrijfswagens gemonteerd. Het binnenrasteel is verkrijgbaar in een vaste of uitschuifbare variant. Het EUROBORN uitschuifbare binnenrasteel biedt de mogelijkheid om glas vanuit buiten het voertuig te beladen. Dit brengt als grote voordeel dat het beladen minder fysieke inspanning kost en het glasrasteel hiermee voldoet aan de ARBO richtlijnen.

AA Glas EUROBORN uitschuifbaar binnenrasteel

VanSolutions bedrijfswageninrichting

Naast de EUROBORN glasrastelen zijn de MAN TGE's ook voorzien van een VanSolutions bedrijfswageninrichting. Deze functionele inrichting in de kenmerkende grijs-groene kleur, biedt verschillende opbergmogelijkheden zoals uitneembare kunststof bakjes, valkleppen, vakkenschappen, lades en koffers op uitschuifbare rail. Door de laadruimte te voorzien van een inrichting, ontstaat er structuur en ordening waardoor het zoeken naar gereedschap minder tijd kost en het bovendien veilig opgeborgen ligt tijdens transport.

AA Glas VanSolutions bedrijfswageninrichting

AA Glas

De MAN TGE's zijn omgebouwd voor AA Glas uit Lijnden en worden geleverd door BTS Amsterdam. Naast de drie bestelwagens worden er momenteel ook twee chassis cabine voertuigen van AA Glas voorzien van het EUROBORN glasrasteel. Van den Born bedankt beide voor de opdracht en wenst AA Glas veel werkplezier en veilige kilometers toe.

Bekijk het laatste nieuws: