Toyota LandCruiser 79

Drie Toyota LandCruisers 79 voorzien van open laadbak

De Toyota LandCruiser 79 is een echte blikvanker. Deze week staan er drie bij Van den Born in Waalwijk, welke zijn voorzien van een open laadbak en een palenjuk met gaaswerk.

Toyota LandCruiser 79

De Toyota LandCruiser 79 is een krachtige terreinwagen. Niet alleen de klassieke looks, maar ook het ronkende geluid van de motor trok de aandacht in de werkplaats bij Van den Born. De voertuigen zijn 4-wiel aangedreven en zijn uitgerust als enkel- en dubbelcabines.

Toyota LandCruiser 79 Transmotors

Open laadbak

De LandCruisers zijn door Van den Born voorzien van een open laadbak en een palenjuk met gaaswerk. Het reservewiel is met een speciale beugel tegen het palenjuk bevestigd. De zijborden van de open laadbak zijn 400mm hoog en worden afgesloten met in de borden verzonken kinnegrip sluitingen. Alle staaldelen werden thermisch verzinkt voor een optimale bescherming.

Toyota LandCruiser 79 met open laadbak

Buitenland

De drie voertuigen zult u niet snel op de Nederlandse wegen tegen komen. Ze gaan namelijk binnenkort richting het buitenland. Opdrachtgever Transmotors is gespecialiseerd in het exporteren van voertuigen en zo gaan ook deze drie LandCruisers naar een ander continent.

Bekijk het laatste nieuws: