Dynniq hoogwerkers bedrijfswageninrichting

Dynniq hoogwerkers voorzien van inrichting en flitsers

De nieuwe hoogwerkers van Dynniq zijn door ons voorzien van bedrijfswageninrichting en flitsers. De bedrijfswagens kunnen nu optimaal worden benut als mobiele werkstations voor de berijders.

Hoogwerkers

Een mooi plaatje, de hoogwerkers van Dynniq op het parkeerterein van Van den Born. De Mercedes-Benz Sprinter bedrijfswagens zijn voorzien van een hoogwerker waarmee de monteurs eenvoudig op hoogte kunnen werken. Van den Born heeft de bedrijfswageninrichting en flitsers mogen inbouwen in de voertuigen.

Sortimo

Voor de inrichting is door de klant gekozen voor een Sortimo bedrijfswageninrichting. Deze kasten zijn op maat ontworpen voor de Dynniq hoogwerker voertuigen. De Sortimo kasten zijn voorzien van lades, vakken, bakken, werkbank en een bankschroef. Hierdoor wordt de laadruimte van de bedrijfsbus optimaal benut.

Dynniq hoogwerkers Sortimo bedrijfswageninrichting

Inrichting

Naast de Sortimo kasten hebben wij ook de laadruimte betimmering verzorgd en de bedrijfswagen voorzien van reinigingsmiddelen zoals onder andere papierhouders, zeepdispensers en waterreservoirs. Ook het plaatsen van houders voor pilonnen en de hoogwerkertegels is door Van den Born verzorgd. Hierdoor is de laadruimte optimaal benut en hoeven er geen materialen los in de bedrijfsbus te liggen.

Dynniq hoogwerkers bedrijfswageninrichting

Signalering

De Dynniq bedrijfswagens zijn voorzien van optische signalering die door ons in de gril van het voertuig is geplaatst. Hierdoor is het voertuig duidelijk zichtbaar tijdens de werkzaamheden.

Het laatste nieuws: