EUROBORN vrachtwagen voor AGC Nederland

Eerste Euroborn glasrasteel op vrachtwagen van 2021

De eerste vrachtwagen met EUROBORN glasrasteel opbouw van 2021 is deze week opgeleverd. De vrachtwagen is voorzien van een a-symmetrische opbouw met laadklep en schuifzeil. Binnenkort wordt ook de tweede vrachtwagen in deze serie opgeleverd.

EUROBORN vrachtwagen

Het EUROBORN glasrasteel is opgebouwd op een DAF LF 180 vrachtwagen. De opbouw is a-symmetrische wat inhoudt dat het glasrasteel aan de linkerkant verschilt van het rasteel aan de rechterkant. Zo is de linkerkant voorzien van een glasrasteel met een glasopzet van 2,7 meter hoog over een lengte van bijna 6 meter. De rechterkant bestaat voor het voorste gedeelte uit eenzelfde glasopzet, maar vanaf de achteras is de glasopzet 2,1 meter hoog. De glasdikte aan de rechterkant van de opbouw is veel groter door gebruik te maken van bredere onderplanken.

Binnenrasteel

Aan de binnenzijde van de opbouw is een EUROBORN binnenrasteel geplaatst. Deze is gemonteerd met vleugelmoeren zodat hij eenvoudig uit de laadruimte verwijderd kan worden wanneer er extra ruimte nodig is.

EUROBORN uitneembaar binnenrasteel

Laadklep

De laadruimte is afsluitbaar met de aluminium Anteo laadklep met een draagvermogen tot 1.500 kilogram. De laadklep maakt het mogelijk om zware materialen met behulp van een palletwagen te laden en lossen.

EUROBORN glasrasteel met Anteo laadklep

Schuifzeil

Het EUROBORN glasrasteel is aan de buitenzijde afgeschermd met schuifzeilen. Hierdoor blijft het glas tijdens transport schoon. Het schuifzeil loopt over een rails en is met een slot afsluitbaar.

AGC Nederland

De EUROBORN vrachtwagen is opgebouwd voor AGC Nederland en is één van de twee vrachtwagens die Van den Born voor het bedrijf mag ombouwen. De DAF LF 180 is geleverd door Sent Waninge Hengelo. Ben u ook geïnteresseerd in een EUROBORN vrachtwagen, of heeft u interesse in een van onze andere EUROBORN producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk het laatste nieuws: