ID. Buzz Cargo met Van den Born binnenrasteel

Eerste Volkswagen ID. Buzz ingericht bij Van den Born

De volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz trok veel bekijks in de werkplaats waar deze werd voorzien van een EUROBORN uitschuifbaar binnenrasteel.

Knalrood

Nadat Van den Born als maatwerkpartner van Volkswagen, de ID. Buzz vorig jaar al uitvoerig heeft mogen bekijken, stond hij nu voor de eerste keer in de werkplaats in Waalwijk. Hier trok hij veel bekijks, ook mede door de knalrode kleur.

VW ID. Buzz bij Van den Born Carrosserie

Uitdaging

De ID. Buzz mocht door Van den Born worden voorzien van een EUROBORN uitschuifbaar binnenrasteel, maar dit gaf direct een technische uitdaging. Hoe monteer je een binnenrasteel met het nodige draagvermogen, in een laadruimte waarvan je niet in de laadvloer mag boren? De volledige elektrische bedrijfswagen werd bij Van den Born in de werkplaats gezet waarna het bedrijfsbureau samen met de monteurs dit technisch vraagstuk hebben opgelost. Hierdoor is er weer een mooi product tot stand gekomen.

EUROBORN uitschuifbaar binnenrasteel

Gezien de ID. Buzz (voorlopig) nog geen mogelijkheid biedt voor een glasrasteel aan de buitenzijde van het voertuig, biedt het EUROBORN uitschuifbaar binnenrasteel een prima uitkomst. Het grote voordeel van een uitschuifbaar rasteel is dat deze buiten het voertuig geladen en gelost kan worden.

Volkswagen ID. Buzz met binnenrasteel

Glasservice Noord & Van Opdorp Glas

Glasservice Noord & Van Opdorp Glas is al jaren trouwe klant bij Van den Born en had dezelfde primeur bij de destijds nieuwe Volkswagen Crafter. Nu gaat de glasspecialist uit Den Bosch emissieloos van A naar B.

Kom werken bij Van den Born in Waalwijk!

Carrosseriebouwer
(Mechanisch/Elektrotechnisch)

Waalwijk, Fulltime

Bekijk het laatste nieuws: