Elektrische nissan e-nv200's voorzien van ergo kippers

Elektrische Nissan E-NV200’s voorzien van ERGO Kippers

De Nissan E-NV200 is een kleine volledig elektrische bedrijfswagen. Deze week heeft Van den Born drie van deze voertuigen opgeleverd die werden uitgerust met de ERGO Kipper.

Dolmans Landscaping

In opdracht van Janssen Kerres Maastrischt heeft Van den Born drie ERGO Kippers mogen bouwen op de Nissan e-NV200. Deze volledig elektrische bedrijfswagens worden ingezet door Dolmans Landscaping die actief zijn in de groenbranche. Naast de kippende laadbak zijn de voertuigen ook voorzien van een palenjuk met perfoplaat, LED flitsers, een stug geweven afdeknet en een afneembare LED lamp op het palenjuk.

Elektrische Nissan e-nv200's voorzien van ergo kippers

ERGO Kipper

De ERGO Kipper is een achterover kippende laadbak die eenvoudig te bedienen is middels een afstandsbediening in de cabine. De opbouw is volledig ontworpen met het gebruiksgemak als belangrijkste speerpunt. De opzetborden zijn voorzien van verzonken kinnegrip inbouwsluitingen die ervoor zorgen dat het open- en dichtklappen van de zijborden zeer eenvoudig is.

Elektrische Nissan e-nv200's voorzien van ergo kippers

Elektrische bedrijfswagens

De ontwikkeling van elektrische voertuigen is in volle gang. Steeds meer bedrijven kiezen voor een emissieloos wagenpark. Vooral voor stadsdistributie blijken elektrische bedrijfswagens vaak een uitkomst. Van den Born heeft al diverse elektrische voertuigen op- en omgebouwd.

Bekijk het laatste nieuws: