Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen glasrasteel

Euroborn glasrasteel op elektrische bedrijfswagen gemonteerd

Deze week heeft Van den Born voor het eerst een volledig elektrische auto van een glasrasteel voorzien. De Nissan e-NV200 is een kleine bestelwagen die 100% elektrisch wordt aangedreven.

Elektrische auto's

Na verschillende open laadbak-, kipper- en veegvuilopbouwen te hebben gedaan op elektrische voertuigen, is daar deze week ook het Euroborn glasrasteel aan toegevoegd. Het glasrasteel werd gemonteerd op de elektrische Nissan e-NV200.

Euroborn glasrasteel op elektrische auto

Nissan e-NV200

De Nissan e-NV200 is een kleine elektrische bestelwagen met een 40kWh accupakket. Hiermee haalt het voertuig een actieradius van gemiddeld zo'n 200 kilometer. Dit maakt deze bedrijfswagen van Nissan ideaal voor stadsdistributie.

zero emission nissan e-nv200 glasrasteel

Outdoor Furniture Nederland

De glasauto is gemaakt voor Outdoor Furniture Nederland (OFN) die met het voertuig glas voor bushokjes in Gouda gaat vervoeren. Er wordt gericht gereden vanuit een depot in de omgeving waardoor er geen grote afstanden gereden worden. Dit maakt een elektrische bedrijfswagen, die vrijgesteld is van wegenbelasting, uitermate geschikt voor deze toepassing.

Euroborn glasrasteel

Het Euroborn glasrasteel, soms ook wel glasresteel genoemd, is toonaangevend in de markt en wordt sinds 1992 uitgevoerd in lichtgewicht aluminium. Tot op heden werd het glasrasteel voornamelijk bevestigd op brandstof aangedreven bestelwagens en op chassis-cabine voertuigen. Met de opkomst van elektrische auto's richt Van den Born zich ook met de glasrastelen steeds meer op elektrische voertuigen.

Bekijk het laatste nieuws: