Van den Born open laadbak

Fabriekslaadbak vs. ERGO open laadbak

Een fabriekslaadbak is vaak een eenvoudige en snelle keuze als het gaat om het samenstellen van een nieuwe bedrijfswagen. Echter zijn deze vaak heel standaard en sluiten deze niet altijd aan op de specifieke wensen van de gebruiker. Het combineren van een kaal chassis met een ERGO open laadbak opbouw van Van den Born biedt veel meer mogelijkheden.

Vele optiemogelijkheden

Een fabriekslaadbak biedt meestal een beperkt aantal opties. Dit is bij de open laadbakken van Van den Born wel anders! Door onze jarenlange ervaring in diverse branches is onze optielijst inmiddels zeer uitgebreid. Door de functionaliteiten van de open laadbak aan te sluiten op de wensen van de gebruiker ontstaat er een hoger gebruiksgemak en een efficiëntere manier van werken.

Maatwerk

Uiteraard zijn niet alle wensen van de klant met standaard opties te vervullen. Daarom staan wij er altijd voor open om met de klant mee te denken en waar nodig maatwerkoplossingen te bieden. Dankzij onze in-house engineers is voor voor elk vraagstuk binnen no-time een oplossing.

ERGO open laadbak voorzien van diverse opties

Hoge kwaliteit

De ERGO open laadbak is van een hogere kwaliteit dan de fabriekslaadbakken. De robuuste opbouw wordt vervaardigd uit sterk staal dat na het lassen thermisch wordt verzinkt voor een optimale roestwering. Dit helpt mee aan een langere levensduur en tevens een hogere restwaarde van het voertuig.

ERGO certificering

Onze open laadbakken worden opgebouwd met dubbele zijdelingse afscherming en een palenjuk met handvaten voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke opstap in de laadbak. Dit betekent dat de opbouw ergonomisch verantwoord is ontworpen en dit komt vooral ten goede van de gebruiker. Elk voertuig wordt geleverd met een ERGO certificaat, waarmee de werkgever kan aantonen te voldoen aan de gestelde ARBO-richtlijnen.

ERGO open laadbak met vele opties

RDW keuring

De open laadbak van Van den Born wordt volgens fabrieksrichtlijnen opgebouwd en voldoet altijd aan de RDW-keuring voor eerste opname op kenteken. Na de opbouw wordt dit dan ook netjes verzorgd en heeft de klant hier geen omkijken meer naar.

Onderhoud en reparaties

De open laadbakken van Van den Born worden in Nederland gemaakt. Dit betekent dat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben en onderhoud en reparaties vaak op korte termijn kunnen uitvoeren. Ook het leveren van losse onderdelen, zoals bijvoorbeeld zijborden voor een open laadbak, gebeurt vaak op korte termijn, iets wat bij fabriekslaadbakken soms nog wel even kan duren.

Interesse?

Wilt u graag uw wensen met betrekking tot uw bedrijfswagens bespreken? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers!

Bekijk het laatste nieuws: