Jasper van Gennip accountmanager Van den Born

Jasper van Gennip start als nieuwe accountmanager bij Van den Born

Vanaf maandag 2 november is het verkoopteam van Van den Born uitgebreid met een nieuwe accountmanager: Jasper van Gennip. Samen met Rogier Rensink is hij verantwoordelijk voor de buitendienst.

Jasper van Gennip

Jasper van Gennip is 27 jaar oud en woonachtig in Breda. Na zijn HBO studie Commerciële Economie werkte hij als verkoper buitendienst bij BIC. Jasper was op zoek naar een technische uitdaging waarbij hij klanten adviseert in maatwerk oplossingen. "Ik kijk ernaar uit om mijn productkennis uit te bereiden, om zo samen met de klanten te komen tot de voor hen beste bedrijfswagen oplossingen", aldus Jasper.

Werkzaamheden

Na een intensieve inwerkperiode in de productie bij Van den Born, zal Jasper zich vanaf nu steeds meer bezig houden met het adviseren van klanten als accountmanager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de activiteiten binnen de zakelijke fleetmarkt. "De elektrificering van bedrijfswagens interesseert mij enorm. Steeds meer gemeenten creëren milieuzones waarin vervuilende brandstofvoertuigen worden geweerd. De vraag naar elektrische bedrijfswagens groeit en de ontwikkelingen op dit gebied zijn hierdoor in volle gang. Bij Van den Born zijn al vele elektrische voertuigen opgebouwd. Het lijkt mij dan ook fantastisch om met klanten mee te denken aan oplossingen voor een elektrisch wagenpark."

Jasper van Gennip accountmanager Van den Born

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw wagenpark? Neem dan gerust contact met me op!

Bekijk het laatste nieuws: