John de Haan twaalf en half jaar bij Van den Born

John de Haan 12,5 jaar jubileum bij Van den Born

Op 20 oktober 2021 werkte John de Haan precies 12,5 jaar als carrosseriebouwer bij Van den Born. Hier werd uiteraard feestelijk bij stil gestaan en John werd goed in het zonnetje gezet.

Bijna 24 jaar bij Van den Born

Hoewel John nu 12,5 jaar als carrosseriebouwer bij Van den Born werkt, heeft hij echter veel langer voor het bedrijf gewerkt. John begon op zijn 16e in 1997 als spuiter. Dit deed hij tot hij in 2008 een uitstapje maakte naar een ander bedrijf. Dit was echter van korte duur, want in 2009 keerde hij alweer terug als carrosseriebouwer bij Van den Born. John werkt dus 12,5 jaar aaneengesloten bij Van den Born, maar in totaal al bijna 24 jaar.

Werkzaamheden

John werkt als carrosseriebouwer voornamelijk aan de opbouw van open laadbakken, kippers en laadkranen, maar hij is een echte all-rounder. John is van alle markten thuis en wordt dan ook veel ingezet voor een breed aantal werkzaamheden zoals het aansluiten van omvormers, flitsers en accu's, maar ook het plaatsen van binnenbetimmeringen en Sortimo inrichtingen is John niet vreemd. Zelf vind hij het werken aan speciale maatwerkoplossingen het leukst.

John de Haan Carrosseriebouwer Van den Born

Rijkswaterstaat

Als we John vragen wat hem het meest is bijgebleven van de afgelopen 12,5 jaar, dan is het wel de Rijkswaterstaat vloot. "Het zijn auto's die je onderweg vaak tegen komt. Ik heb destijds heel veel Nissan Navara's opgebouwd en ook mogen werken aan de Isuzu's die nu nog op de weg rijden."

Nissan Navara Rijkswaterstaat 2014

Vrachtwagenrijbewijs

John wilde het afgelopen jaar graag zijn vrachtwagenrijbewijs halen en dat is hem gelukt! Met dit rijbewijs gaat hij de zware voertuigen naar de RDW keuringen rijden. Privé komt dit rijbewijs goed van pas om met zijn camper te reizen.

Toekomst

Wij feliciteren John met zijn jubileum en hopen nog vele jaren met hem samen te mogen werken.

Bekijk het laatste nieuws: