Maxus EV80 citybox opbouw

Maxus EV80 met Citybox opbouw ideaal voor stadsdistributie

De Maxus EV80 leent zich als elektrisch voertuig uitermate voor stadsdistributie. Met een Citybox opbouw is de bedrijfswagen in te zetten voor het vervoer van grote goederen. Zo heeft Van den Born onlangs vier Maxus EV80's mogen voorzien van een Citybox opbouw.

Stadsvervoer

Steeds meer gemeentes weren milieuonvriendelijke voertuigen in de binnenstad. Gelukkig fabriceren autofabrikanten steeds meer elektrische bedrijfswagens. Deze elektrische bedrijfswagens stoten geen CO2 uit en zijn hierdoor zeer milieuvriendelijk.

Citybox opbouw

Een Citybox opbouw op chassis cabine maakt een bakwagen die gebruikt wordt voor het vervoer van grote goederen. De Citybox wordt standaard geleverd met deuren, maar is ook te voorzien van een laadklep. De gesloten laadbak wordt veelal gebruikt als verhuiswagen of meubelbak. De binnenzijde van de Citybox is voorzien van binnenbetimmering en een combi rails waarmee de vracht vastgezet kan worden.

Maxus EV80 Citybox opbouw

Maxus EV80

De Maxus EV80 is 100% elektrisch en heeft hierdoor geen CO2 uitstoot. De sterke elektromotor heeft een vermogen van 92kW (125 PK) en een koppel van 320 Nm. De batterij heeft een capaciteit van 56 kW die een actieradius van maximaal 192 kilometer geeft. Met een snellader van 30 kW duurt snelladen slechts 2 uur.

Bekijk het laatste nieuws: