Niek Havenaar 12,5 jaar in dienst bij Van den Born

Op zondag 25 oktober 2020 is de eerste werkdag van Niek Havenaar precies 12,5 jaar geleden. Op vrijdag 23 oktober werd hierbij stil gestaan en werd Niek in het zonnetje gezet.

Verrassing

Vanochtend werd Niek al in alle vroegte verrast met een versierd kantoor. In de middag werd een oorkonde uitgereikt door Mark van den Born samen met een bos bloemen. Daarnaast konden alle aanwezigen deze dag genieten van een heerlijk stukje gebak.

Werkzaamheden

Niek is verantwoordelijk voor het magazijn- en de expeditie werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Van bestellingen plaatsen tot goederen in ontvangst nemen, orders picken voor de werkplaats en voor verzendingen, voorraden bijvullen, auto’s in ontvangst nemen en zo nog veel meer. Dit doet hij al 12,5 jaar met veel plezier.

Het begin

Niek begon zijn loopbaan bij Van den Born doordat hij door een eerdere productiechef werd gevraagd hier te komen werken. Zij kenden elkaar nog van een eerdere werkgever en volgens hem was dit de perfecte baan voor Niek. "Daar moest ik hem ook gelijk in geven en ben hem daar nog steeds dankbaar voor", aldus Niek.

Herinneringen

We hebben Niek gevraagd naar wat hem het meest is bijgebleven van de afgelopen 12,5 jaar. Hierop antwoorde hij: "Een paar memorabele momenten, mijn beginjaren in een kantoortje van nog geen anderhalve vierkante meter. Zonder computer, anno 2008! Op vrijdagmiddag kreeg ik een stapel printjes met de mededeling: “dit hebben we deze week besteld en dat komt de komende periode dus binnen”. In 2013 ben ik per ongeluk achterwaarts uit een vrachtwagen gevallen en op mijn rug op straat terecht gekomen. Het heeft wel even geduurd voor alles weer normaal functioneerde. Af en toe heb ik nog wel wat last van mijn schouder waar ik de klap mee heb opgevangen maar verder gaat het wel weer."

Toekomst

Niek heeft sinds afgelopen zomer een wat meer administratieve en sturende functie waarin hij het erg naar zijn zin heeft. "Volgens de laatste berichten moet ik nog 7 jaar, dus 20 jaar dienstverband zal ik waarschijnlijk niet halen. Toch hoop ik wel tot mijn pensioen hier te kunnen blijven werken", aldus Niek.

Bekijk het laatste nieuws: