Signalering Rijkswaterstaat tactic led informatiedisplay

Nieuwe signalering rijkswaterstaat

De voertuigen van Rijkswaterstaat zijn voorzien van nieuwe signalering. Het grote voordeel is dat de signalering ook rijdend te gebruiken en de ruimte in de laadbak niet negatief beïnvloed.

TACTIC

De voertuigen van Rijkswaterstaat worden steeds meer voorzien van een TACTIC signalering. Deze worden op het dak van het voertuig gemonteerd en zijn voorzien van een LED informatiedisplay welke wordt gecombineerd met een geïntegreerde optische signalering.

Meer ruimte in de laadbak

Waar het oude systeem van Rijkswaterstaat omhoog kwam uit een bak in de laadbak van het voertuig, beïnvloed de TACTIC de laadruimte van het voertuig niet op een negatieve manier. De TACTIC is bevestigd op het dak van het voertuig waardoor er meer ruimte in de laadbak overblijft.

Signalering Rijkswaterstaat zorgt voor meer laadruimte

Rijdend te gebruiken

De TACTIC is ook rijdend te gebruiken. Rijkswaterstaat heeft hierdoor ook de mogelijkheid weggebruikers al rijdend te informeren tot een snelheid van maximaal 130 km/h. Doordat het scherm 45 graden draait is het LED informatiedisplay op vele manieren goed zichtbaar voor weggebruikers.

Signalering Rijkswaterstaat tactic led informatiedisplay

Bekijk het laatste nieuws:

Bedieningspaneel

Met het draadloze bedieningspaneel wordt het TACTIC Led informatiedisplay eenvoudig ingesteld. Hierbij is keuze uit een groot aantal markeringen om weggebruikers zo duidelijk mogelijk te informeren.