Zijbelader op ERGO veegvuilopbouw

Perkins zijbelader toegevoegd aan ERGO Veegvuilopbouw

Van den Born heeft de Perkins zijbelader toegevoegd als optie aan de ERGO Veegvuilopbouw. Met deze aanvulling biedt Van den Born multifunctionele veegvuilvoertuigen die klaar zijn voor de toekomst.

ERGO Veegvuilopbouw met Perkins zijbelader

De vraag naar flexibel inzetbare en milieuvriendelijke voertuigen neemt toe. Dit geldt ook voor voertuigen met zijbeladers die het huisvuil aan de straat ophalen. Als een van de weinige carrosseriebouwers biedt Van den Born deze oplossing, die tevens realiseerbaar is op elektrische voertuigen. Door de zijbelader slim te combineren met de bekende ERGO Veegvuilopbouw, ontstaat weer een mooie oplossing voor de Groen en Reiniging branche.

Van den Born zijbelader

Perkins zijbelader

Van den Born bouwt de Perkins zijbelader op de lichtere bedrijfswagens die met een normaal B rijbewijs gereden mogen worden. Het systeem is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en is daarnaast ook geschikt voor elektrische voertuigen. Hiermee is de zijbelader dus klaar voor de toekomst.

Vuilniswagen

De Perkins zijbelader wordt gecombineerd met de ERGO Veegvuilopbouw van Van den Born. De zijbelader is gebouwd om containers met een inhoud t/m 240 liter in de opbouw te legen. Naast het legen van containers is het ook mogelijk om handmatig vuil door de schuifluiken in de laadruimte te plaatsen. De veegvuilopbouw kipt achterover om het vuil weer te lossen.

zijbelader vuilniswagen

Distribiteur

Naast dat Van den Born zijbeladers op voertuigen opbouwt, zijn wij vanaf heden ook geautoriseerd distribiteur van de Perkins zijbelader.

Van den Born zijbelader op ergo veegvuilkipper

Eerste Perkins zijbelader opgebouwd

De eerste opbouw voorzien van het Perkins Bin Lift systeem is onlangs opgeleverd en werd opgebouwd op een Opel Movano chassis cabine. Het voertuig, bestaande uit de zijbelader en veegvuilopbouw, werd daarnaast op verzoek van de klant voorzien van diverse opties.

Rogier Rensink accountmanager Van den Born

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op!

Rogier Rensink
Accountmanager

Bekijk de video van de zijbelader:

Bekijk het laatste nieuws: