pon automobielhandel demo auto's

Pon Automobielhandel Demo auto’s

Van den Born heeft vier Volkswagen Crafter bedrijfswagens mogen opbouwen voor Pon's Automobielhandel. Deze voertuigen worden in eerste instantie gebruikt als demo auto's.

Bedrijfswagens

Om klanten de eindeloze mogelijkheden van de Volkswagen Crafter te tonen heeft Pon's Automobielhandel vier Volkswagen Crafters om laten bouwen door Van den Born. De voertuigen zullen in eerste instantie gebruikt worden als demo auto's in de showroom, tijdens beurzen en bij dealer meetings.

Glasrasteel

Eén van de voertuigen is speciaal gebouwd voor de glas- en schildersbranche. Deze glasauto is voorzien van een ALU-Top imperiaal en een Euroborn glasrasteel. Het rasteel is voorzien van wettelijke verplichtingen zoals verlichting en markeringsborden. Bovenop het imperiaal is het Gentili Ladderopbergsysteem bevestigd. Dit laddersysteem zorgt ervoor dat een ladder zonder zware inspanning op het dak van het voertuig geplaatst kan worden.

Volkswagen bedrijfswagens crafter euroborn glasrasteel demo auto's

Ergo kipper

Daarnaast zijn er twee Volkswagen Crafters opgebouwd als Ergo kippers. Deze zijn speciaal ontworpen voor de groen en reiniging branche. De voertuigen zijn door Van den Born voorzien van een laadbak die achterover kipt. De laadbakken zijn voorzien van een aantal zeer handige opties zoals afneembare borden, sjorogen, zijmarkeringsverlichting, optische signalering en een stug geweven afdeknet.

pon automobielhandel demo auto's ergo kippende laadbak

3-zijdige kipper

De vierde Volkswagen Crafter is voorzien van een laadbak die 3-zijdig kipt. Zo kan de laadbak zowel achterover kippen als naar links en rechts. Tussen de laadbak en de cabine is een traanplaat kist geplaatst met afsluitbare roldeuren. Zo blijven de materialen altijd goed en veilig opgeborgen. De laadbak is voorzien van een stug geweven afdeknet.

pon's automobielhandel demo auto's 3-zijdige ergo kipper

RDW keuring

De RDW keuringen voor de Volkswagen Crafter Kippers zijn ook door Van den Born verzorgd. Uiteraard worden alle voertuigen volgens de gestelde voertuignormen opgebouwd. Voor het goed navolgen van de fabrikantsrichtlijnen heeft Van den Born zelfs meerdere certificaten mogen ontvangen.

Bekijk het laatste nieuws: