Tien Renault Masters voorzien van Ergo open laadbak

Tien ERGO open laadbakken voor Hekbouw BV

Deze week leveren wij tien Renault Masters op die door ons zijn voorzien van een ERGO open laadbak. De tien bedrijfswagens zijn door Van den Born opgebouwd in opdracht van Bluekens Truck en Bus en zijn gebouwd voor Hekbouw BV.

Opbouw

De voertuigen zijn voorzien van een extra lange laadbak van vier meter. Om een laadbak van vier meter op een Renault Master Lengte 4 dubbel cabine te plaatsen was een chassis verlenging van 40 centimeter noodzakelijk. De opbouw is door Van den Born ook voorzien van een trekhaak met een trekgewicht van 3,5 ton.

Tien Renault Masters voorzien van Ergo open laadbak

ERGO keurmerk

De open laadbakken zijn voorzien van het ERGO keurmerk. Dit betekent dat deze voldoen aan de ARBO-richtlijnen en de hieraan gestelde kwaliteitseisen. Het ERGO keurmerk wordt gegeven dankzij de dubbele zijdelingse afscherming, die naast veiligheid ook een opstap bieden naar de laadbak. De handvaten gemonteerd op het palenjuk zorgen voor houvast wanneer de laadbak via de zijdelingse afscherming wordt betreed.

Hekbouw

De ERGO open laadbak opbouwen zijn gemaakt voor Hekbouw BV, één van de meest toonaangevende hekwerkbedrijven in Zuid-Nederland. De opdracht kregen wij van Jan Hagens van Bluekens Truck en Bus, officiële dealer van Volvo en Renault Trucks en bestelwagens.

Bekijk het laatste nieuws: