Renault Trafic bedrijfswagens voor Dynniq

Twintig nieuwe Renault Trafics voor Dynniq

De eerste nieuwe voertuigen voor Dynniq zijn opgeleverd aan de berijders. Van den Born zet zich in als one-stop shop waarbij de voertuigen aan de berijders worden afgeleverd, geheel gebruiksklaar.

Renault Trafic

Dynniq vervangt twintig Opel Vivaro's uit het wagenpark voor nieuwe Renault Trafic's. Doordat de Renault Trafic gelijk is aan het vorig model Opel Vivaro, is het mogelijk om een groot deel van de inrichtingen van de oude voertuigen her te gebruiken.

Inrichting

De Dynniq bedrijfswagens zijn in de laadruimte onder andere voorzien van binnenbetimmering, een Sortimo inrichting, een omvormer en een uitklapbare werkbank met bankschroef. De buitenzijde van de auto's zijn voorzien van flitsers, dakdragers of een imperiaal, veiligheidssloten en voorzien van huisstijl van Dynniq.

Dynniq bedrijfswageninrichting

One-stop shop

Een belangrijk onderdeel van de Fleet service van Van den Born is dat wij een one-stop shop zijn voor de klant. Zo lost de dealer, in dit geval Stam Renault Amersfoort, de voertuigen bij Van den Born waarna de inrichting en opbouw van de auto's start. Tegelijkertijd komt de beletteraar op locatie om de voertuigen te voorzien van de huisstijl van de klant. Als laatste stap in het proces wordt het voertuig gereindigd om deze zo afleverklaar te maken voor de berijder. Wanneer de auto wordt opgehaald levert de berijder zijn oude voertuig direct bij ons in waarna wij deze weer terugbrengen in originele staat en afmelden bij de leasemaatschappij. De gedemonteerde delen worden geïnspecteerd en indien rendabel hergebruikt bij inzet van een nieuw voertuig. Dit draagt bij aan een aanzienlijke kostenbesparing per voertuig.

Dynniq

Dynniq heeft meer dan 1.100 medewerkers die zich dagelijks bezig houden met het ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van slimme mobiliteitsoplossingen. Een goed uitgeruste werkbus is dan ook essentieel voor de berijder en wij zijn blij dat wij hiervoor van dienst kunnen zijn.

Dynniq bedrijfswagen ingericht door Van den Born

Bekijk het laatste nieuws: