VanSolutions bedrijfswageninrichting Volkswagen Transporter

VanSolutions bedrijfswagen-
inrichting voor Elis Nederland

Van den Born heeft deze week de nieuwe Volkswagen Transporter van Elis Nederland voorzien van een praktische VanSolutions bedrijfswageninrichting.

VanSolutions inrichting

De Volkswagen Transporter is uitgerust met een VanSolutions bedrijfswageninrichting. Deze kast is voorzien van lades, koffers, bakjes en diverse legvakken. Om te zorgen dat de kast goed blijft staan tijdens transport, is deze goed vastgezet aan de betonplex laadvloer en de wandbescherming die tevens door Van den Born is ingebouwd. De VanSolutions kastinrichting is voor diverse modellen bedrijfswagens verkrijgbaar bij BusinBedrijf.nl.

VanSolutions bedrijfswageninrichting Van den Born

Elis Nederland

Elis Nederland B.V. is een vooraanstaande organisatie op het gebied van textielservices, hygiëne-oplossingen en diverse andere onderhoudservices. Ook bij Van den Born zorgt Elis voor de nodige hygiëne voorzieningen en daar zijn wij uiteraard erg blij mee. Hedendaags zijn hygiëne maatregelen belangrijker dan ooit en daarom investeren veel bedrijven in nieuwe oplossingen. Met de door Van den Born ingerichtte Volkswagen Transporter heeft de servicemonteur van Elis de beschikking over een mobiele werkplaats waarmee op locatie werken vereenvoudigd wordt.

Elis Nederland Volkswagen Transporter bedrijfswagen

Volkswagen Transporter

Elis Nederland heeft gekozen voor de Volkswagen Transporter T6.1. Deze iconische bedrijfswagen is van alle gemakken voorzien. Wij wensen de servicemonteur veel veilig kilometers toe.

Bekijk het laatste nieuws: