Samenwerking met bekende automerken

Samenwerking met bekende automerken

Om de kwaliteit van zowel het voertuig als de opbouw te waarborgen werken Van den Born en diverse autofabrikanten nauw samen. De bedrijfswagenoplossingen zijn hierdoor veilig en voldoet aan hoge standaarden. Samenwerking met bekende automerken staat om deze reden dan ook hoog in het vaandel.

Autofabrikanten audits

Zowel Van den Born als de autofabrikant hebben beide baat bij een functionele, efficiënte en veilige opbouw. Om dit te waarborgen werken wij samen en volgen wij de opbouwrichtlijnen van de fabrikanten. Jaarlijks bezoeken inspecteurs vanuit Europese hoofdkantoren onze werkplaats voor audits. Na succesvol doorlopen van deze strenge controles ontvangen wij een certificaat waarmee wij aantonen volgens opbouwrichtlijnen te bouwen.

Volkswagen bedrijfswagens

Van den Born werkt samen met Volkswagen om haar klanten te voorzien in maatwerk oplossingen voor Volkswagen bedrijfswagens. De opbouw wordt volgends de richtlijnen van de fabrikant gebouwd. Hierdoor is Van den Born gecertificeerd ombouwer van Volkswagen bedrijfswagens.

Ford bedrijfswagens - Ergo Kipper

Van den Born is een belangrijke op- en ombouwpartner van Ford bedrijfswagens. In 2019 werd dan ook het 'Qualified Vehicle Modifier Program' certificaat door ons behaald. Dit certificaat toont aan dat Van den Born bouwt volgens de fabrieksrichtlijnen en daarmee een kwalitatieve ombouwer van Ford bedrijfswagens is. Zo voldoet onder andere de ERGO Kipper aan de kwaliteitseisen van Ford.

Ford bedrijfswagens - Euroborn glasrasteel

Het EUROBORN glasrasteel voor Ford bedrijfswagens is toonaangevend in de markt. Het is gemaakt van eigen ontwikkelde aluminium profielen, die door speciale verbindingshoeken gekoppeld worden.

Euroborn glasrasteel op Ford bedrijfswagen