euroborn producten bij businbedrijf

EUROBORN producten vanaf nu verkrijgbaar bij BusinBedrijf.nl

De EUROBORN accessoires en onderdelen zijn vanaf vandaag te bestellen via de webshop BusinBedrijf.nl. Dit maakt het mogelijk voor klanten om de producten zelf te bekijken en direct te bestellen. Daarnaast worden alle artikelen uit de webshop gratis verzonden.

EUROBORN Producten

Om het bestellen van EUROBORN producten voor klanten te vereenvoudigen zijn deze toegevoegd aan de webshop van BusinBedrijf. Dit maakt het mogelijk de accessoires en onderdelen online te bekijken en deze direct te bestellen. Een groot bijkomend voordeel is dat alle producten via BusinBedrijf gratis worden verzonden!

EUROBORN accessoires verkrijgbaar bij businbedrijf

Handige accessoires

Het EUROBORN glasrasteel is vervaardigd uit speciaal ontwikkelde aluminium profielen. Op deze profielen zijn een tal van accessoires te bevestigen die het glasrasteel nog gebruiksvriendelijker maken. Neem bijvoorbeeld de handige glaslattenbeugel waar de lange glasvastzetlatten eenvoudig tegenaan leunen terwijl u glas en/of kozijnen op het glasrasteel laadt en lost. Met de demontabel en verplaatsbare touwhaken zet u uw lading ook met spanbanden in het glasrasteel vast. De glasstopper voorkomt het schuiven van de kostbare lading bij het maken van een noodstop.

Glasopzet verhogen

Het tijdelijk verhogen van de glasopzet is zeer eenvoudig dankzij het 500mm hoge EUROBORN opzetstuk. In combinatie met het uitschuifdeel voor de glasvastzetlat verhoogt u het EUROBORN glasrasteel met 500mm. Zo kunt u, indien nodig, hoger glas vervoeren op uw glasrasteel.

EUROBORN glasrasteel en binnenrasteel

EUROBORN Onderdelen

Naast bovengenoemde accessoires zijn ook onderdelen als de glasvastzetlatten, markeringsborden en onderplankverlichting vanaf nu bij BusinBedrijf.nl verkrijgbaar.

BusinBedrijf

BusinBedrijf is dé webshop met alles voor de bedrijfswagen. Met een groot assortiment voor alle merken en een snelle levering van producten, is het de ideale webshop voor wie zelf aan de slag wil gaan met zijn bedrijfswagen.

EUROBORN Producten

Bekijk het laatste nieuws: