zonnepanelen van den born

Onze eigen energie opwekken dankzij 660 zonnepanelen

Dankzij de 660 zonnepanelen op ons dak produceren wij vanaf heden onze eigen energie. Voor de plaatsing van de panelen is ook ons dak vernieuwd en zijn wij hopelijk de komende 20 jaar vrij van lekkages.

Zonnepanelen

In totaal hebben wij 660 zonnepanelen op het dak van ons pand in Waalwijk laten plaatsen. Naast een kostenbesparing op lange termijn is ook het verlagen van onze CO2 footprint een belangrijke reden voor het plaatsen van de panelen.

zonnepanelen van den born

Produceren

De 660 zonnepanelen produceren naar verwachting zo'n 175.000 kWh per jaar. Het jaarlijkse gebruik van Van den Born bedraagt zo'n 150.000 kWh per jaar. Helaas mogen wij de overtollige energie niet salderen, maar wordt Van den Born wel aangemerkt als energieproducent waardoor we een kleine vergoeding per geleverde kWh krijgen.

CO2 footprint

Van den Born verlaagt met de plaatsing van de zonnepanelen haar CO2 footprint. Hiermee voldoen wij aan onze doelstelling voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

plaatsing zonnepanelen van den born

Nieuw dak

Ter voorbereiding van het plaatsen van de zonnepanelen werd ook ons dak vernieuwd. De nieuwe lichtstraten zorgen daarbij voor meer daglicht in onze werkplaats. Daarnaast verwachten wij de komende 20 jaar vrij te zijn van lekkages.

Bekijk het laatste nieuws: