cyclomedia serie bedrijfswageninrichting

Vijf Hyundai Kona Electric ingericht voor Cyclomedia

Deze week hebben wij vijf nieuwe Hyundai Kona Electric opgeleverd aan Cyclomedia. Deze volledig elektrische auto's worden ingezet als opnamevoertuigen.

Bedrijfswageninrichting

Van den Born heeft de nieuwe Hyundai Kona Electrics van Cyclomedia mogen voorzien van een uitgebreide bedrijfswageninrichting. Hiermee wordt het werk van de berijder vereenvoudigd en wordt de ruimte in het voertuig optimaal benut.

cyclomedia hyundai kona electric

Optische signalering

Voor een goede zichtbaarheid op de weg zijn alle Cyclomedia voertuigen voorzien van optische signalering. De flitsers aan de voor- en achterzijde van het voertuig worden bediend via een schakelaar op het dashboard.

Cyclomedia Hyundai Kona electric met camerasysteem

Praktische inrichting

De achterbank van de Hyundai Kona Electric is door Van den Born verwijderd om ruimte te maken voor een praktische inrichting waarbij er voldoende opbergmogelijkheden ontstaan voor de berijder van de auto. De inrichting is op maat gemaakt voor het veilig vervoeren van de systeemkast die het camera- en LiDARsysteem op het dak aanstuurt. De achterste zijruiten van de auto zijn verwijderd om hier een speciaal koelsysteem op aan te sluiten waarbij het systeem op het dak wordt gekoeld via luchtslangen.

Cyclomedia Hyundai Kona Electric bedrijfswageninrichting

RAM Mounts

De voertuigen zijn voorzien van RAM Mounts telefoon en laptop houders. Hierdoor bevestigt de berijder van het voertuig zijn telefoon en laptop op een gebruiksvriendelijke manier en wordt er onderweg prettig en veilig gewerkt. De laptop in het voertuig is het bedieningspaneel voor het camerasysteem en dient hierdoor goed zichtbaar en veilig te bedienen zijn.

cyclomedia hyundai kona electric

Veiligheid

Bij het ontwerp van de praktische inbouw is de veiligheid de belangrijkste factor. De inrichting zorgt er dan ook voor dat er geen losse materialen in het voertuig liggen, maar alles netjes en veilig opgeborgen wordt. Tevens is elk voertuig voorzien van een verbanddoos en een poederblusser. De inrichting is met speciale beugels bevestigd aan de carrosserie van het voertuig. Dit zorgt voor extra veiligheid bij ongeval.

Cyclomedia Hyundai Kona Electric

Cyclomedia

Cyclomedia gebruikt de voertuigen voor het verzamelen van nauwkeurige data op straatniveau van alle openbare wegen. De voertuigen zijn op het dak voorzien van camerasystemen en LiDAR-scanners. Met de toevoeging van volledig elektrische voertuigen aan het wagenpark wordt de ecologische voetafdruk van Cyclomedia geminimaliseerd.

Bekijk het laatste nieuws: