laad locatie elektrische voertuigen

Elektrische voertuigen

Van den Born is specialist in het op- en ombouwen van elektrische voertuigen. Onze medewerkers zijn getraind volgens NEN9140 (veilig werken aan elektrische voertuigen).

Duurzaamheid

Van den Born heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en gaat daarom mee in de ontwikkelingen van oplossingen voor elektrische voertuigen. Ons bedrijfsbureau werkt hiervoor nauw samen met autofabrikanten en zorgt dat de op- en ombouwen ook voor elektrische voertuigen geschikt zijn.

Licht gewicht materialen

Van den Born maakt gebruik van lichtgewicht materialen om het gewicht van het voertuig zo laag mogelijk te houden. Hierdoor wordt de actieradius zo min mogelijk beïnvloed.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over opbouwen op elektrische bedrijfswagens contact met ons op.

Elektrische bedrijfswagens

Fuso eCanter kippende laadbak elektrische voertuigen

Fuso e-Canter

De elektrische FUSO Canter (eCanter) was de eerste volledig elektrische lichte vrachtwagen. Het voertuig is 100% emissievrij en nagenoeg geluidloos. De krachtige elektromotor heeft een vermogen van 129 kW (175 pk) en een maximale koppel van 390 Nm. Van den Born heeft een Fuso e-Canter voorzien van een ERGO kippende laadbak.

Goupil G4 elektrische voertuigen Productontwikkeling innovatie

Goupil G2/G4/G5

Goupil is zeer vooruitstrevend op het gebied van elektrische bedrijfswagens. Het Franse merk is al sinds 1996 actief in deze branche en ontwikkeld voertuigen die zeer compact zijn, maar toch een uitstekend weggedrag hebben.

Maxus EV80 chassis cabine veegvuilopbouw

Maxus EV 80

Maxus is een Chinese fabrikant van elektrische bestelwagens. De Electric Vehicle 80 (EV80) bestelwagen is 100% elektrisch. Van den Born heeft een chassis cabine voorzien van een achteroverkippende veegvuilopbouw. Daarnaast is de bedrijfswagen voorzien van een aluminium traanplaat kist die afgesloten wordt met rolluiken.

Nissan e-NV200 kippende laadbak elektrische voertuigen

Nissan E-NV200

De Nissan elektrische bedrijfswagens is de perfecte keuze als u kiest voor efficiëntie. Zo is de Nissan e-NV200 de ideale elektrische bedrijfswagen voor ieder bedrijf, of u nu een heel wagenpark beheert of een eenmanszaak hebt.

Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen glasrasteel

Nissan E-NV200 glasauto

De Nissan E-NV200 is de eerste volledig elektrische auto waar wij een EUROBORN glasrasteel op hebben gebouwd. De auto wordt in Gouda gebruikt om glas voor bushokjes te vervoeren.

Renault Master ZE elektrische voertuigen met ergo open laadbak

Renault Master Z.E.

De Renault Master Zero Emission (Z.E.) is een volledig elektrisch aangedreven bedrijfswagen. Deze bussen worden door Van den Born voorzien van diverse bedrijfswagenoplossingen. Zo is de Renault Master ZE van de afbeelding voorzien van een Ergo Open Laadbak met perfoplaat palenjuk.

Volkswagen e-Crafter elektrische bedrijfswagen

Volkswagen E Crafter

De Volkswagen e-Crafter is een 100% elektrische bedrijfswagen die staat voor duurzaamheid. Het voertuig is dé oplossing voor milieuzones in binnensteden. Van den Born is gespecialiseerd in de op- en ombouw van e-Crafters waaronder dit voertuig die voor de Gemeente Amsterdam is voorzien van binnenbetimmering en een laadklep.

Project

Elektrische Nissan E-NV200’s voorzien van ERGO Kippers

De Nissan E-NV200 is een kleine volledig elektrische bedrijfswagen. Deze week heeft Van den Born drie van deze voertuigen opgeleverd die werden uitgerust met de ERGO Kipper.

Elektrische nissan e-nv200's voorzien van ergo kippers

Opbouwen op elektrische bedrijfswagens

Opbouw van stadsvervoer elektrische voertuigen
Nissan bedrijfswagens eNV200 ergo kippende veegvuilopbouw elektrische voertuigen
Nissan bedrijfswagens eNV200 kippende laadbak elektrische voertuigen
cyclomedia hyundai kona electric
Fuso e-canter ergo kippende laadbak
Goupil open kippende laadbakken elektrische voertuigen
Goupil G4 elektrische voertuigen Productontwikkeling innovatie

Oplossingen voor elektrische voertuigen

Van den Born biedt de volgende oplossingen voor elektrische voertuigen

Nieuws opbouwen elektrische bedrijfswagens

Bekijk het laatste nieuws over de opbouwen op elektrische bedrijfswagens:

Rogier Rensink accountmanager Van den Born

Aangenaam! Ik ben Rogier, branche specialist. Kan ik u helpen?