Urban Arrow bezorgfiets

Stadsdistributie

Van den Born biedt maatoplossingen voor stadsdistributie. Denk hierbij aan een handige indeling voor transportvoertuigen tot aan gesloten carrosserieën voor verhuizingen of groter transport.

Transport in de stad

Met de oplossingen van Van den Born op het gebied van stadsdistributie wordt uw voertuig zo optimaal mogelijk ingericht met het oog op een hoge efficiëntie. Van den Born is niet alleen gespecialiseerd in de ombouw van auto's en bussen, maar ook voor bezorgfietsen bent u bij Van den Born op het goede adres.

Elektrische voertuigen

Steeds meer brandstofvoertuigen worden in binnensteden geweigerd en tegelijkertijd zijn de ontwikkelingen van elektrische voertuigen in volle gang. Ook steeds meer bedrijfswagenfabrikanten stappen over op elektrische voertuigen. Van den Born houdt deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en heeft inmiddels al meerdere elektrische bedrijfswagens mogen op-/ombouwen.

Stadsvervoer

gesloten carrosserie bezorgdienst stadsdistributie

Bezorgbussen

Bezorgbussen worden ingericht op het zo efficiënt mogelijk transporteren van goederen. Denk hierbij aan een voertuig met een grote laadruimte en laadklep, of een efficiënte ingerichte bestelwagen.

verhuiswagens gesloten carrosserie stadsdistributie

Verhuiswagens

De gesloten carrosserie oplossingen bieden uitstekende opbouwen voor verhuiswagens. Onder andere kwaliteitsproducten van Aluvan en Citybox bieden uitkomst bij het transport van grote goederen.

PostNL bezorgfietsen urban arrow

Bezorgfietsen

Voor het transport binnen de stad biedt Van den Born ook opbouwen voor elektrische bezorgfietsen. Deze laadbakken worden op maat gemaakt met oog voor efficiëntie. Hierbij wordt uiteraard gewerkt met lichte materialen om de accu van de fiets zo minimaal mogelijk te beïnvloeden.

Laadklep bedrijfswagen

Laadkleppen

Voor het laden en lossen van zware goederen is een laadklep onmisbaar. Van den Born levert laadkleppen voor zowel gesloten opbouwen als bestelwagens.

Project

Maxus EV80 met Citybox opbouw ideaal voor stadsdistributie

De Maxus EV80 leent zich als elektrisch voertuig uitermate voor stadsdistributie. Met een Citybox opbouw is de bedrijfswagen in te zetten voor het vervoer van grote goederen. Zo heeft Van den Born onlangs vier Maxus EV80's mogen voorzien van een Citybox opbouw.

Maxus EV80 citybox opbouw

Bekijk onze stadsdistributie oplossingen

Volkswagen bedrijfswagens Gesloten carrosserie opbouw
Stadsdistributie fiets met opbouw Productontwikkeling innovatie
Goupil open kippende laadbakken elektrische voertuigen
Laadklep bedrijfswagen
Laadklep op gesloten carrosserie

Onze oplossingen voor stadsdistributie

Neem gerust contact op!

Wilt u meer informatie over onze brancheoplossingen, neem dan gerust contact op.