Nieuwe website online Van den Born

Nieuwe website online!

Vandaag lanceert Van den Born haar nieuwe website. In dit bericht kun je lezen wat er vernieuwd is!

Nieuwe website

Een nieuwe uitstraling en helder maken richting onze website bezoekers waar we voor staan. Een vaak gehoorde opmerking van bezoekers aan ons bedrijf was dat we veel groter waren dan onze oude website deed vermoeden. Hopelijk maken we met onze nieuwe website duidelijker wie we zijn en wat u van ons kunt verwachten! Dank voor uw bezoek.

Overzichtelijk per branche

Bij het vernieuwen van onze website hebben wij onze oplossingen per branche nog inzichtelijker gemaakt. In het Branches overzicht vindt u nu de verschillende branches waar wij oplossingen bieden op het gebied van carrosseriebouw. Wanneer u een van deze pagina's bekijkt vindt u uitgebreidt overzicht van verschillende oplossingen per branche. Daarnaast denkt Van den Born graag met de klant mee in nieuwe oplossingen van problemen op het gebied van mobilisatie.

Actueel overzicht

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Van den Born carrosserie? Vanaf nu gaan we u meer informeren over waar wij ons mee bezig houden. Zo zullen wij regelmatig nieuws updates geven in het Actueel overzicht.

Social Media

Van den Born begeeft zich op verschillende social media platformen. Enerzijds om u als contact een extra contact mogelijkheid te bieden, anderzijds om geïnteresseerde te informeren over onze werkzaamheden. U kunt ons inmiddels volgen via: LinkedIN, Facebook, Twitter en Instagram.

Veel foto's

Om onze bezoekers een goed beeld te geven in de op- en ombouw mogelijkheden bij Van den Born hebben wij nóg meer foto's toegevoegd aan onze website. Op de producten pagina zijn alle oplossingen die Van den Born biedt te vinden. Op de specifieke productpagina's zijn veel foto's te vinden van verschillende reeds gebouwde oplossingen.

Euroborn glasrasteel op bestelwagen
Goupil G4 elektrische voertuigen Productontwikkeling innovatie
Gesloten carrosserie op chassis cabine
Dynniq hoogwerkers bedrijfswageninrichting
Van den Born thermisch verzonken palenjuk