Open dag Van den Born Carrosserie Waalwijk

Open dag op zaterdag 8 oktober!

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen bij Van den Born Carrosserie en BusinBedrijf in Waalwijk? Kom dan op zaterdag 8 oktober naar onze open dag!

Open dag

Op zaterdag 8 oktober zetten wij onze deuren open voor alle belangstellenden in de regio. Van 11 tot 15uur bent u van harte welkom om onze 2 bedrijven in Waalwijk te bezoeken. De invulling van de dag is geschikt voor jong én oud!

Werken vakantiewerk bij Van den Born

Kijkje achter de schermen

Kom kijken hoe de frames van de open laadbakken en kippers worden gelast op onze lasafdeling. Loop een rondje door de spuitcabine waar het EUROBORN glasrasteel in kleur wordt gespoten en zie de productieafdeling waar bedrijfsvoertuigen afgebouwd worden!

BusinBedrijf Waalwijk

BusinBedrijf

Ook de deuren van onze webshop BusinBedrijf staan voor u open op 8 oktober. Het pand heeft u vast al eens gezien als u over de A59 bent gereden. Nu kunt u hier dus ook binnen komen kijken! BusinBedrijf vierde onlangs haar 10-jarig bestaan en heeft in deze tijd een enorme groei doorgemaakt door heel Europa. Vorige maand werd de Oostenrijkse webshop geopend en wist de webshop een hele mooie 7e plek te bemachtigen tijdens de Shopping Awards! Genoeg reden dus om ook hier een kijkje achter de schermen te komen nemen!

Waar en wanneer?

Zaterdag 8 oktober 2022
11:00 - 15:00uur

Van den Born Carrosserie
Zijlweg 14
5145 NR Waalwijk


BusinBedrijf
Industrieweg 2
5145 PV Waalwijk

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Dit kan via info@vandenborn.nl

Bekijk het laatste nieuws: