elektrische Goupil G4 ergo veegvuilopbouw

Veegvuilkipper op elektrische Goupil G4

Van den Born is gespecialiseerd in de opbouw van elektrische voertuigen, waaronder de Goupil bedrijfswagens. Vandaag leveren wij een elektrische Goupil G4 af waarvoor wij een veegvuil opbouw hebben mogen maken.

Veegvuilkipper

Van den Born produceert veegvuilopbouw in de vorm van een vaste gesloten laadbaak als zowel een kippende gesloten laadbak. Vandaag leveren wij een kippende gesloten laadbak op een elektrische Goupil G4 chassis cabine af. De veegvuilopbouw is tevens voorzien van een speciale bezembak waarbij bezems door een luik in de achterzijde eenvoudig in de bak geschoven kunnen worden. Tevens is de achterzijde van de opbouw voorzien van LED flitsers die met een schakelaar op het dashboard bediend worden.

elektrische Goupil G4 ergo kipper

Normen

De Van den Born Veegvuilopbouw voldoet aan de ARBO richtlijnen en de gestelde kwaliteitseisen opgenomen in de Fysergo Ergonomie Toetsing (FET, onderdeel van het Fysergo Management & Kwaliteitsbeheersyssteem, Cabin Kit Tool, ISO 9002. Tevens voldoen de opbouwen aan de CE norm, dit geeft aan dat ze voldoen de eisen die voortkomen uit de Europese machinerichtlijnen met betrekking tot veiligheid. Bij de aflevering ontvangt de klant dan ook altijd een ERGO-certificaat en een CE-normering.

Goupil

De Goupil bedrijfswagens zijn compact en blinken uit in hun uitstekend weggedrag, hoge stabiliteit en grote trekkracht. De elektrische voertuigen zijn erg duurzaam en snel op te laden. Het voertuig dat wij vandaag opleveren betreft een Goupil G4. Deze worden door ons voornamelijk opgebouwd voor de branches groen & reiniging en stadsdistributie.

Elektrische voertuigen

Van den Born heeft al een groot aantal elektrische voertuigen mogen op- en ombouwen. Bekijk ook de pagina Elektrische voertuigen voor meer informatie.

Oplossingen voor Goupil elektrische bedrijfswagens

Van den Born biedt onder andere de volgende opbouwmogelijkheden voor Goupil bedrijfswagens:

Bekijk het laatste nieuws: